ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Απαράδεκτη η κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ

Συνάντηση της βουλευτή Καβάλας Τάνιας Ελευθεριάδου και του πρώην βουλευτή Κώστα Μορφίδη, με τους εκπροσώπους του Κέντρου στην ΑΜΘ

Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας μεταξύ της βουλευτή Καβάλας, Τάνιας Ελευθεριάδου, του τέως βουλευτή, Κώστα Μορφίδη, της υπεύθυνης του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός, Ντέλιας Τζιογκίδου και του προέδρου του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός, Γιώργου Μαύρου.

Οι εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ ανέπτυξαν λεπτομερώς τη δράση τους, τη μορφή διοίκησης του οργανισμού, τα επιτεύγματα του καθώς και την αναγκαιότητα της διατήρησης της αυτονομίας του. Διατύπωσαν την άποψη ότι η παρέμβαση της κυβέρνησης μέσω της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία καταργεί στην πράξη το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ, υπονομεύει τη λειτουργία του.

Από τη μεριά τους, η κ. Ελευθεριάδου και ο κ. Μορφίδης υποστήριξαν τη σημασία διατήρησης του αυτοδιοίκητου, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την τακτική της κυβέρνησης της ΝΔ, σημειώνοντας ότι θα σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων, του θεραπευτικού προσωπικού και των οικογενειών, με κάθε τρόπο.