Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας: Έναρξη συνεδρίασης με αποχώρηση της παράταξης Τσανάκα

Βολές του Ηλία Καλανταρίδη προς τη διοίκηση Μουριάδη για τον τρόπο με τον οποίο συστάθηκαν οι διοικήσεις των Νομικών Προσώπων και των Οργανισμών του δήμου, θέτοντας ακόμα και θέμα νομιμότητας

Με την αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης, ήτοι της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής την τέως δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα Ανάσα για τον Δήμο ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου 2019.

Αφορμή στάθηκε ο τρόπος και η διαδικασία με τον οποίο ορίστηκαν οι διοικήσεις των Νομικών Προσώπων και των Οργανισμών του δήμου Καβάλας, με τον εκπρόσωπο της παράταξης και τέως αντιδήμαρχο Ηλία Καλανταρίδη να ασκεί δριμεία κριτική στη διοίκηση του Θόδωρου Μουριάδη.

Μάλιστα, ο κ. Καλανταρίδης έθεσε ακόμα και θέμα νομιμότητας, καθώς, όπως είπε, οι διοικήσεις ορισμένων οργανισμών ήδη λαμβάνουν αποφάσεις -όπως προσλήψεις προσωπικού, όπως ανέφερε- τη στιγμή που η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει αναγνωρίσει τις διοικήσεις, έχοντας σοβαρές ενστάσεις ως προς τη διαδικασία με την οποία ορίστηκαν.

Αμέσως μετά την τοποθέτησή του ο κ. Καλανταρίδης αποχώρησε από τη συνεδρίαση, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης Τσανάκα.