Στο δημαρχείο της Καβάλας ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη, με τον οποίο συζήτησε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ αυτών και το Προσφυγικό

Με τον βουλευτή Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ και πρώην δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη συναντήθηκε τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στο δημαρχιακό μέγαρο ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, όπως το μεταναστευτικό και να εξετάσουν, παρουσία και των υπολοίπων μελών της διοίκησης, την εικόνα που παρουσιάζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά τις αλλαγές που προώθησε η σημερινή κυβέρνηση.

Εν συνεχεία, ο κ. Καμίνης παρέστη στην πρώτη κατά σειρά συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας (διαβάστε εδώ για τη συνεδρίαση) όπου απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

«To αξίωμα του δημάρχου έχει λογοδοσία καθημερινά, ο δήμαρχος δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από ένα νομοσχέδιο, πρέπει κάθε μέρα να λογοδοτεί και να παράγει αποτέλεσμα. Επομένως είναι τεράστια η ευθύνη.  Αισθάνομαι ότι προσφέραμε όσα μπορούσαμε. Η πιο τιμητική προσφώνηση είναι για μένα  το “δήμαρχε”. Είναι ένα μεγάλο πείραμα να αποδείξουμε ότι θα μπορέσουν τα Δημοτικά Συμβούλια να πορευτούν με συνεργασία και συναινετικά», δήλωσε ο κ. Καμίνης.