Αίσιο τέλος για τον υπουργό Άμυνας η μικρή περιπέτεια υγείας μετά από τσίμπημα μέλισσας

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος παρουσίασε αλλεργική αντίδραση και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Καβάλας-«Βροχή» τα μηνύματα για περαστικά-Επίσκεψη συμπαράστασης στο Νοσοκομείο και από τον Μακάριο Λαζαρίδη

Μια μικρή περιπέτεια υγείας πέρασε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά από τσίμπημα μέλισσας το μεσημέρι της Κυριακής 27 Οκτωβρίου 2019. Ο κ. Παναγιωτόπουλος, την ώρα που βρισκόταν στο Παληό Καβάλας, αισθάνθηκε αδιαθεσία και παρουσίασε αλλεργική αντίδραση μετά από το τσίμπημα του εντόμου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί προληπτικά στο Νοσοκομείο της Καβάλας, από το οποίο εξήλθε λίγες ώρες μετά, με την περιπέτεια να τελειώνει αισίως.

Στο μεταξύ τα μηνύματα για περαστικά έπεφταν «βροχή» από φίλους, συνεργάτες, αλλά και απλούς πολίτες, ενώ στο Νοσοκομείο τον επισκέφτηκε αμέσως και ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, εκφράζοντάς του τις ευχές του να πάνε όλα καλά και να βγει σιδερένιος.

Ο υπουργός Άμυνας εξέφρασε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλους όσοι εκδήλωσαν την αγάπη τους, αλλά και προς το προσωπικό -διοικητικό, νοσηλευτικό και ιατρικό- του Νοσοκομείου Καβάλας για την «υποδειγματική αντιμετώπιση του ατυχούς περιστατικού».

Το «ευχαριστώ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Πέρασε και αυτό! Έληξε η ολιγόωρη παραμονή μου στο Νοσοκομείο Καβάλας. Να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και όλες εσάς που με πλημμυρίσατε μηνύματα αγάπης και περαστικών!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά τη Διοίκηση και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την υποδειγματική αντιμετώπιση του ατυχούς περιστατικού που μου συνέβη.

Αύριο όλοι μαζί θα παρακολουθήσουμε στη Θεσσαλονίκη τη μεγαλειώδη παρέλαση του ΟΧΙ και θα καμαρώσουμε τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας!