Μακάριος Λαζαρίδης: Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε πολλά

Το μήνυμα του βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα παρέστη τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκε στην επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας (δείτε εδώ φωτογραφίες από την παρέλαση).

Μετά το πέρας της παρέλασης ο κ. Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρακολουθήσαμε μια εντυπωσιακή στρατιωτική και μαθητική παρέλαση για τη συμπλήρωση 79 χρόνων εθνικής περηφάνειας. 79 χρόνια τώρα τέτοια μέρα φέρνουμε στη μνήμη μας τον αγώνα των προγόνων μας για ελευθερία και την εναντίωσή τους στον ολοκληρωτισμό.

»Η σημερινή μέρα θυμίζει σε όλους μας ότι ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε πολλά, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Η Ελλάδα σήμερα, μετά από 10 δύσκολα χρόνια οικονομικής κρίσης, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

»Να γίνει μια χώρα ισχυρή, με ασφάλεια και ευημερία. Μια χώρα πρωταγωνίστρια στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, το οφείλουμε στους προγόνους μας, αλλά κυρίως το οφείλουμε στις επόμενες γενιές.

»Χρόνια πολλά Καβάλα. Χρόνια πολλά Μακεδονία. Χρόνια πολλά Ελλάδα».