ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Ξεκινάμε από την αρχή και από τη βάση-Εκδήλωση για τις εγγραφές νέων μελών [φωτογραφίες]

Με έμφαση στους νέους ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει το μήνυμα ότι επιχειρεί «επανεκκίνηση» ανοίγοντας διάλογο με την κοινωνία μέσα από διαδραστικές διαδικασίες σε όλους τους τομείς

Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στην ανοιχτή συνέλευση την οποία διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας το πρωί της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ για την εγγραφή νέων μελών.

Στη συνέλευση μίλησαν η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Χαιρετισμό απηύθυνε η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου, ενώ το «παρών» έδωσαν και οι πρώην βουλευτές Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου.

Όλοι οι ομιλητές είχαν ως βασικό άξονα της τοποθέτησής τους την «επανεκκίνηση» την οποία επιχειρεί το κόμμα και τον διάλογο με την κοινωνία μέσα από διαδραστικές διαδικασίες σε όλους τους τομείς, ξεκινώντας από τη βάση και διαμορφώνοντας μια νέα δομή, με κριτήριο τις ανάγκες του κόσμου σε θέματα που άπτονται κυρίως τα εργασιακά και την κοινωνική πολιτική.

Τόνισαν, επίσης, ότι θα πρέπει να δοθεί ο λόγος στους νέους, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήνει ανοιχτή την πόρτα σε όποιον θέλει να καταθέσει τις απόψεις του, ενώ καλεί συνολικά τον κόσμο να «πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια του» και να έχει ενεργό ρόλο στις ανοιχτές διαδικασίες του κόμματος.

Όσον αφορά τις εγγραφές νέων μελών, συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό, σύμφωνα με τα στελέχη του κόμματος, ενώ υπήρξαν εγγραφές και κατά την ανοιχτή συνέλευση.

Μετά το πέρας των τοποθετήσεων, ακολούθησε συζήτηση και διάλογος με τους παριστάμενους.