«Ανάσα» σε Μουριάδη: Άσε τις ιδεοληψίες και δημιούργησε φιλικό επενδυτικό κλίμα στον Δήμο μας!

Ανακοίνωση της παράταξης Τσανάκα για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου με «μπηχτές» για το Bollywood και την... Καλομοίρα!

Με αφορμή δηλώσεις του Θόδωρου Μουριάδη σχετικά με την πιθανή επικείμενη υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καβάλας και του Υπουργείου Υγείας για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου της Καβάλας [διαβάστε τις δηλώσεις εδώ] η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ανάσα για τον δήμο» εξέδωσε ανακοίνωση.

Σε αυτήν, η παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα τονίζει ότι «αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί» και αναφέρεται στις κινήσεις που έγιναν επί των ημερών της προς την επίτευξη του στόχου αυτού.
Την ίδια στιγμή «επιτίθεται» στον Δήμαρχο και τη Διοίκησή του αναφορικά με δηλώσεις του σχετικά με τα ινδικά καλλιστεία…

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της «Ανάσας».

Ο δήμος μας να πρωταγωνιστήσει στη νέα εποχή των επενδύσεων

«Είναι αισιόδοξα παρήγορο,  πως  παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε  ερώτηση μας, στα πλαίσια του δημοτικού συμβουλίου, σχετικά με την τύχη της προγραμματικής συμβάσεως που είχαμε σχεδιάσει  και αφορά  την αξιοποίηση του παλαιού νοσοκομείου, ο δήμαρχος Καβάλας επέδειξε «γρήγορα αντανακλαστικά» και συζήτησε το θέμα αυτό με τον αρμόδιο υφυπουργό στην τελευταία κάθοδο του στην πρωτεύουσα.

Είναι πλέον βέβαιο ότι η σημερινή κυβέρνηση, όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί  σε μέλος της δικής μας διοίκησης  ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στην συνάντηση που είχαν με αντικείμενο και το θέμα αυτό στα τέλη του καλοκαιριού, αντιμετωπίζει με εντελώς διαφορετική οπτική το τεράστιο αυτό για την πόλη μας ζήτημα.

Η ευκαιρία αυτή σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί!

Καλούμε  την νέα δημοτική αρχή  να αξιοποιήσει την προετοιμασία  της διοίκησης μας, τόσο στον τομέα των νομικών χειρισμών και όσων  επιτύχαμε μέσω των αλλεπάλληλων διαπραγματεύσεων της πρώην δημάρχου με τους αρμόδιους υφυπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης, όσο και στον τομέα των τεχνικών προεργασιών και της προσέλκυσης επενδυτών, προκειμένου να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός μας για μια μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση στη θέση του παλαιού νοσοκομείου, που θα αλλάξει το τουριστικό προφίλ της πόλης και θα δώσει άλλη ώθηση στην ανάπτυξη της.

Καλούμε  επιπλέον τον δήμαρχο Καβάλας, αποτάσσοντας δογματισμούς και ιδεοληψίες τύπου «περιφερόμενου τσίρκου» και «επενδύσεων Καλομοίρας», να βοηθήσει στη δημιουργία ενός φιλικού επενδυτικού κλίματος στον δήμο μας.

Είναι πλέον κοινό μυστικό στους διεθνείς επιχειρηματικούς και κεφαλαιουχικούς κύκλους ότι η δεκαετία αυτή επενδυτικά ανήκει στην Ελλάδα. Το νέο περιβάλλον που δημιουργείται απαιτεί την εγρήγορση όλων μας ώστε ο δήμος μας να μην καταστεί ουραγός αλλά αντιθέτως να πρωταγωνιστήσει σε αυτή την νέα εποχή. Όχι βεβαίως άνευ όρων αλλά στα πλαίσια μιας αειφόρου και βιώσιμης ανάπτυξης, προς όφελος των δημοτών μας.

Ο Δήμος Καβάλας μπορεί. Αρκεί να θέλει κιόλας»!

Δημοτική Παράταξη «ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ»