Μουριάδης σε Τσανάκα: Δεν ασχολούμαστε με επενδυτές-«φαντάσματα» και καλλιστεία τύπου Bollywood

Απάντηση του Δημάρχου Καβάλας στην μείζονα αντιπολίτευση για το ζήτημα της αξιοποίησης του παλιού Νοσοκομείου

Σε ήπιους τόνους αλλά και με ορισμένα «καρφιά» που έχουν να κάνουν με τις επιλογές της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Καβάλας, απάντησε ο Δήμαρχος Καβάλας στην ανακοίνωση της παράταξης της πρώην Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου. Η «Ανάσα για τον Δήμο» με δελτίο τύπου της ανέφερε ότι ύστερα από δική της πίεση, ο Δήμαρχος έφερε και πάλι στο προσκήνιο την υπόθεση της αξιοποίησης του κάτω Νοσοκομείου. Από την πλευρά του ο Θόδωρος Μουριάδης απαντάει λέγοντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα, που έμεινε άλυτο και στάσιμο επί διοίκησης Τσανάκα αποτελεί εντολή των πολιτών της Καβάλας και επισημαίνει με νόημα ότι ο στόχος είναι βρεθούν σοβαροί και αξιόπιστοι επενδυτές.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου με την απάντηση του δημάρχου Καβάλας

«Εμείς προτιμούμε τους χαμηλούς τόνους και τη σκληρή εργασία»

«Η αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου της Καβάλας είναι ένας μεγάλος στόχος και μία αυτονόητη υποχρέωσή μας απέναντι στους δημότες. Οι ενέργειες που κάνουμε σε αυτήν την κατεύθυνση δεν προέρχονται από την υποτιθέμενη πίεση της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά από την εντολή που έχουμε πάρει από τους πολίτες, ώστε μεταξύ άλλων να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, το οποίο παρέμεινε κατά την διάρκεια της διοίκησης Τσανάκα στάσιμο και άλυτο. Σημειωτέον, ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή, αλλά η αρμοδιότητα ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών.

Εξυπακούεται ότι θα προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε επενδυτές, οι οποίοι, αξιοποιώντας το εν λόγω ακίνητο, θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και προστιθέμενη αξία για την περιοχή. Βέβαια, πάντοτε μιλάμε για σοβαρούς και αξιόπιστους επενδυτές. Εμμένουμε δε στην άποψή μας ότι δεν ασχολούμαστε με επενδυτές-«φαντάσματα» και καλλιστεία τύπου Bollywood.

Εμείς προτιμούμε τους χαμηλούς τόνους και τη σκληρή εργασία. Αυτήν την εντολή έχουμε και θα την τηρήσουμε στο ακέραιο. Στο τέλος, θα κριθούμε από το αποτέλεσμα».