Το ΚΚΕ στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» και στη Θάσο

Ο Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννης Δελή μαζί με στελέχη της Τομεακής Οργάνωσης Καβάλας θα ενημερωθούν για τις συνθήκες διαμονής των προσφύγων και θα βρεθούν στις πληγείσες περιοχές της Θάσου

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 κλιμάκιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος με επικεφαλής τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάννη Δελή, ο οποίος θα συνοδεύεται από στελέχη της Τομεακής Οργάνωσης Καβάλας, θα επισκεφθεί τη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στην Καβάλα (Στρατόπεδο Ασημακοπούλου).

Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση του Κόμματος από τους υπεύθυνους της Δομής Φιλοξενίας για την κατάσταση και τις συνθήκες διαμονής των προσφύγων στις εγκαταστάσεις. Επίσης η συνάντηση με τους εργαζόμενους που εργάζονται στη Δομή.

Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου από τον βουλευτή του Κόμματος στην είσοδο της Δομής, στις 11.00 πμ.

Ακολούθως θα ταξιδέψει στη Θάσο και στις πληγείσες από την πρόσφατη κακοκαιρία κοινότητες Παναγίας και Ποταμιάς, ενώ θα έχει συνάντηση και με το δήμαρχο του νησιού Λευθέρη Κυριακίδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας του βουλευτή του ΚΚΕ, μετά και τις αναγκαίες τροποποιήσεις λόγω των καταστροφών στη Θάσο, έχει ως εξής:

Στην Καβάλα
9πμ – περιοδεία στο καμπ φιλοξενίας προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο «Ασημακόπουλου», συνάντηση με τον ΔΟΜ, με τους εργαζόμενους του καμπ και του ΚΕΕΛΠΝΟ.
11πμ – δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ στην είσοδο του καμπ.
Στη Θάσο
1.30μμ – περιοδεία στις πληγείσες κοινότητες Παναγιάς και Ποταμιάς Θάσου.
4μμ – συνάντηση με το Δήμαρχο Θάσου στο Δημαρχείο.