Μακάριος Λαζαρίδης: Δημιουργούμε ΚΕΠ στον Αμυγδαλεώνα βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αμυγδαλεώνα -και όχι μόνο- έγινε πράξη μετά τη συνάντηση του βουλευτή Καβάλας με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον δήμαρχο Καβάλας

Η δημιουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μακάριος Λαζαρίδης με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, παρουσία του δημάρχου Καβάλας Θεόδωρου Μουριάδη.

Η δημιουργία Κ.Ε.Π. στον Αμυγδαλεώνα αποτελούσε πάγιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων του χωριού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς θα εξυπηρετεί πολίτες και από γειτονικά χωριά.

«Πάνω από όλα βάζουμε τους συμπολίτες και γι’ αυτό ικανοποιούμε δίκαια αιτήματα που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους», τόνισε μετά τη συνάντηση ο κ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε: «Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Δουλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε μικρά, αλλά σημαντικά βήματα για μια καλύτερη, πιο σύγχρονη και λειτουργικά ανεπτυγμένη κοινωνία. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε την Καβάλα ψηλά».