Κωστής Σιμιτσής: Η Αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας απέρριψε 4 εκατομμύρια ευρώ!

Ο περιφερειακός σύμβουλος της ΠΑΜ-Θ «εγκαλεί» τους κ. κ. Παππά, Παπαδόπουλο και Τσανάκα γιατί «απέρριψαν πρόταση για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα που θα έφερνε 4.000.000 ευρώ για παρεμβάσεις στην πόλη»

Με ένταση έκλεισε στις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου 2019 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, όταν ετέθη στο τραπέζι ένα θέμα το οποίο αφορούσε σε παρεμβάσεις -περιβαλλοντικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές κ.ά.- στη συνοικία της Παναγίας, μέσα από ένα πρόγραμμα το οποίο αγγίζει τα 4 εκ. ευρώ.

Η αντιπολίτευση απέρριψε την πρόταση και μάλιστα εν μέσω έντασης, με τον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη να απαντάει εξοργισμένος στους συμβούλους της παράταξης Ο Τόπος της Ζωής μας κ. κ. Μούτλια και Μαυρίδη ότι «δεν ανέχομαι τέτοιες προσβολές και κατηγορίες από εσάς», όταν οι εν λόγω δημοτικοί σύμβουλοι άφησαν -ούτε λίγο ούτε πολύ- να εννοηθεί ότι ο κ. Μουριάδης έχει ίδιον όφελος από το εν λόγω πρόγραμμα.

Την απόρριψη της πρότασης δεν άφησε ασχολίαστη ούτε ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κωστής Σιμιτσής, ο οποίος με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναρωτήθηκε τί θα πούνε όσοι διαμαρτύρονται για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης «αν μάθουν ότι η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας απέρριψε πρόταση για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα που θα έφερνε τέσσερα εκατομμύρια».

Η ανάρτηση του Κωστή Σιμιτσή

Ακούω πολλές γκρίνιες για τα λαμπάκια των Χριστουγέννων φέτος. Τι θα πούνε όμως όλες αυτές οι ευαίσθητες ψυχές αν μάθουν ότι μόλις πριν από λίγο η ετερόκλητη πλειοψηφία (αντιπολίτευση) του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας απέρριψε πρόταση για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα που θα έφερνε τέσσερα εκατομμύρια (ναι, 4.000.000€!!!) για παρεμβάσεις στην πόλη; Αναρωτιέμαι πώς θα απολογηθούν στους Καβαλιώτες οι κ.κ. Παππάς, Παπαδόπουλος και η κ. Τσανάκα.