«Οι φετινές γιορτές προάγγελος νέας σχέσης ανάμεσα σε Δήμο και Πολίτες»

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη προς τους δημότες του Δήμου

Με αφορμή την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Καβάλας, ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης απεύθυνε μήνυμα προς τους Καβαλιώτες με το οποίο τονίζει ότι ο στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να ρίξει περισσότερο φως στην αγορά της πόλης και να γεμίσει τις γειτονιές με χαρμόσυνους ήχους, με τις φωνές των παιδιών. Παράλληλα επισημαίνει ότι οι φετινές γιορτές είναι ο προάγγελος νέας περιόδου στις σχέσης του Δήμου με τους πολίτες.

Ακολουθεί το μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας

«Να κάνουμε την Καβάλα σημείο αναφοράς των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, χωρίς υπερβολές και επιλογές που δεν θα μας τίποτα»

«Αγαπητοί Συμπολίτες, Ο Δήμος Καβάλας, σε αγαστή συνεργασία με τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και με όλους τους φορείς που εργάστηκαν άοκνα για την κατάρτιση του Χριστουγεννιάτικου προγράμματος, αποφάσισε να ρίξει περισσότερο φως στην αγορά της πόλης και να γεμίσει τις γειτονιές με χαρμόσυνους ήχους, με τις φωνές των παιδιών, «Με μια ευχή για όλους»!

Οι φετινές γιορτές δύναται να αποτελέσουν προάγγελο μιας νέας περιόδου στις σχέσεις μεταξύ του Δήμου και των πολιτών. Μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μπορούμε να καταστήσουμε την Καβάλα σημείο αναφοράς των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς υπερβολές και επιλογές που δεν θα μας προσφέρουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Εύχομαι η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει στις καρδιές μας αγάπη, πίστη και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον».