Μακάριος για Πρόγραμμα Παναγίας: Αδιανόητη η απώλεια αυτής της μοναδικής ευκαιρίας για τη συνοικία

Συνάντηση του βουλευτή Καβάλας με τη Διοίκηση του Συλλόγου Παναγίας «Το Κάστρο» - Ευθείες «βολές» κατά της Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου που καταψήφισε την πρόταση των 4 εκ. ευρώ

Συνάντηση με τον πρόεδρο Φώτη Λαζαρίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας «Το Κάστρο» είχε ο Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη.

Σε συνέχεια της πρόσφατης δήλωσής του για την απόρριψη από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ευρωπαϊκού προγράμματος ύψους 4.000.000 ευρώ για την ιστορική συνοικία της Παναγίας, ο κ. Λαζαρίδης επανέλαβε την κάθετη διαφωνία του με τη στάση των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.




Όπως είπε στον κ. Λαζαρίδη και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η καταψήφιση του συγκεκριμένου προγράμματος «ήταν αναμφίβολα λανθασμένη και δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας».

Ο κ. Λαζαρίδης κατήγγειλε «όσους έχουν επιλέξει να σταθούν εμπόδιο στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής», χαρακτήρισε «αδιανόητη» την απώλεια της μοναδικής αυτής ευκαιρίας για την Παναγία και διαβεβαίωσε τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ότι παραμένει «σταθερά δίπλα στους κατοίκους της Παναγίας».

Παράλληλα, επισήμανε ότι «το στοίχημα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Παναγίας, αλλά και της ιστορικής συνοικίας της Καβάλας θα κερδηθεί».