Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας: Πολιτικό «διαζύγιο» Κώστα Κουνάκου και Μάκη Παπαδόπουλου

Οι δημοτικές παρατάξεις Ο Τόπος της Ζωής μας και Όμορφη Πόλη-Πρώτη Ξανά συνεχίζουν πλέον ως αυτόνομες-Η ανακοίνωση του Κώστα Κουνάκου και οι «διαφορετικές τακτικές αντιπολίτευσης»

Χωρίζουν οι δρόμοι των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Ο Τόπος της Ζωής μας με επικεφαλής τον Μάκη Παπαδόπουλο και Όμορφη Πόλη-Πρώτη Ξανά με επικεφαλής τον Κώστα Κουνάκο.

Αυτό ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Κουνάκος, τονίζοντας ότι οι δύο παρατάξεις συνεχίζουν, πλέον, αυτόνομα και ξεχωριστά με «διαφορετικές τακτικές αντιπολίτευσης», με πρώτιστο μέλημα της παράταξής του -όπως αναφέρει ο κ. Κουνάκος- να είναι, μεταξύ άλλων, οι «δημιουργικές προτάσεις αντί για στείρες και ανούσιες αντιπαραθέσεις».

Η ανακοίνωση του Κώστα Κουνάκου

Σε συνέχεια της προεκλογικής συνεργασίας των παρατάξεών μας -που στόχο είχε πρωτίστως την αλλαγή της διοίκησης του Δήμου Καβάλας και τη δημιουργία προοπτικών για την εξεύρεση λύσεων στα μεγάλα προβλήματά του- και εφ’ όσον ο στόχος αυτός επετεύχθη αρχικά, αποφασίσαμε από κοινού, να προχωρήσουμε προς το αύριο με διακριτούς πλέον ρόλους, ως αυτόνομες και ξεχωριστές παρατάξεις.




Επιβάλλεται με πνεύμα συναίνεσης, να πρωταγωνιστήσουμε και να προσφέρουμε στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Δήμου, πλην όμως με διαφορετικές τακτικές αντιπολίτευσης για τις δύο αυτόνομες πια, παρατάξεις.

Δίπλα στον Δημότη, με ειλικρίνεια, με σεβασμό και αποφασιστικότητα,
με δημιουργικές προτάσεις αντί για στείρες και ανούσιες αντιπαραθέσεις, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του τόπου και την ανάταξη του Δήμου, ώστε να επανέλθει στη θέση που επάξια του έχει χαρίσει η ιστορική του διαδρομή.