Ένα νέο ξεκίνημα για την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Θάσου

Γενική Συνέλευση παρουσία παλαιών και νέων μελών και ανάδειξη προσωρινού συντονιστικού οργάνου

Πλήθος παλιών μελών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και νέων μελών που εγγράφηκαν τους τελευταίους μήνες μέσα από την πλατφόρμα iSyriza, έδωσαν το παρών την περασμένη Κυριακή 8 Μαρτίου στη γενική συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Θάσου που πραγματοποιήθηκε στο δασύλλιο του Πρίνου.

Στη διάρκεια της συνέλευσης τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία στο νησί και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για κάθε ένα από αυτά. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σειρά δράσεων και ενημερώσεων αλλά και θεματικές συναντήσεις με επαγγελματίες και επιστήμονες που εντάχθηκαν στο δυναμικό της τοπικής οργάνωσης, ώστε να επικαιροποιηθούν οι προτάσεις και οι παρεμβάσεις.

Συγκροτήθηκε επίσης το νέο, προσωρινό συντονιστικό όργανο στην Οργάνωση Μελών Θάσου, ενόψει της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών που θα διενεργηθούν μετά το συνέδριο.

Στο νέο συντονιστικό συμμετέχουν, κατ’ αλφαβητική σειρά οι: Στέλιος Δάνογλου, Δημήτρης Κουτλής, Γιάννης Κυριακούδης, Καλλιόπη Οικονομίδου Λεονταράκη, Δημήτρης Φελούκης, Νίκος Χαλκιάς και Σωτήρης Χατζηπαναγιώτου. Τις επόμενες ημέρες θα εκλεγεί ο συντονιστής.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές μελών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα iSyriza.gr συνεχίζεται κανονικά.