Χρήστος Μέτιος: Μήνυμα για την 25η Μαρτίου απ’ εκεί όπου Στρατός και Αστυνομία δίνουν αγώνα για την ασφάλειά μας [φωτογραφίες]

Στις Καστανιές του Έβρου βρέθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ για να γιορτάσει την Εθνική επέτειο

Από το σημείο όπου ο στρατός και η αστυνομία δίνουν τον δικό τους αγώνα για την ασφάλεια της Πατρίδας αλλά και της Ευρώπης, έστειλε το μήνυμα του για την 25η Μαρτίου ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ. Ο Χρήστος Μέτιος βρέθηκε στις Καστανιές του Έβρου και αναφέρθηκε στην ενότητα και την ευθύνη απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως έθνος και ως κοινωνία, αλλά και την ελπίδα ότι σύντομα κάτι καλύτερο θα γεννηθεί για τον τόπο μας και τον καθένα μας ξεχωριστά.

Ακολουθεί το μήνυμα του Περιφερειάρχη ΑΜΘ

«Έχοντας στη μνήμη μας και τιμώντας όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και έπεσαν ηρωικά για την ελευθερία της Πατρίδας μας»

«Φέτος που η επέτειος της έναρξης της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 δεν μπορεί να εορταστεί λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό, θέλησα να βρεθώ στις Καστανιές Έβρου, εκεί που ο στρατός και η αστυνομία δίνουν τον δικό τους αγώνα για την ασφάλειά μας, για τη φύλαξη των συνόρων της Πατρίδας μας αλλά και της Ευρώπης.

Από αυτό εδώ το σημείο στέλνουμε το μήνυμα της διπλής εορτής της επετείου της Επανάστασης του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Από τη μια, το μήνυμα της ενότητας και της ευθύνης απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως έθνος και ως κοινωνία.

Από την άλλη, το μήνυμα της ελπίδας ότι σύντομα κάτι καλύτερο θα γεννηθεί για τον τόπο μας και τον καθένα μας ξεχωριστά.

Έχοντας στη μνήμη μας και τιμώντας όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και έπεσαν ηρωικά για την ελευθερία της Πατρίδας μας, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά!»

Οι φωτογραφίες είναι από το Φυλάκιο των Καστανεών κατά την έπαρση της ελληνικής σημαίας, με τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, τον Διοικητή της 16ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου Υποστράτηγο Γιάννη Βασιλάκη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Ταξίαρχο Πασχάλη Συριτούδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Βενετίδη.