ΚΕΠ σε Λιμενάρια και Κεραμωτή με «υπογραφή» Μακάριου

«Άλλη μια δέσμευσή μου έγινε πράξη», έγραψε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στο twitter

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έκανε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, ανακοινώνοντας ότι τα Λιμενάρια και η Κεραμωτή αποκτούν Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, όπως είχε ενημερώσει τους πολίτες πριν μικρό χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λαζαρίδης ενημερώθηκε την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 από τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντά για την απόφαση την οποία αυτός υπέγραψε και αφορά την έγκριση εκ μέρους της Κυβέρνησης της λειτουργίας των δύο ΚΕΠ.

Είχαν προηγηθεί επαφές του κ. Λαζαρίδη με τις τοπικές κοινωνίες και ακολούθως με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μεταφέροντας το συγκεκριμένο πάγιο αίτημα των κατοίκων των δύο περιοχών.

Η προσπάθεια είχε τελικά θετικό αποτέλεσμα και μία ακόμα δέσμευση του βουλευτή έγινε πράξη όπως έσπευσε να γράψει και ο ίδιος: «Το είπαμε! Το κάναμε!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Λαζαρίδης, ευχαριστώντας παράλληλα τον Υφυπουργό για «την συνεργασία και την αποτελεσματικότητα».

Τα δύο Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα ξεκινήσουν να λειτουργούν την 1η Ιουνίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι, στην προσπάθειά του αυτή, ο κ. Λαζαρίδης είχε συμπαραστάτες τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη και τους Δημάρχους Κεραμωτής και Θάσου Σάββα Μιχαηλίδη και Λευτέρη Κυριακίδη.