Μουριάδης για «εισαγγελείς» αλλά και αιρετούς που ενώ χρωστάνε στη ΔΕΥΑΚ… «κάνουν και προτάσεις»!

«Καρφιά» του Δημάρχου Καβάλας - Μίλησε για εισαγγελείς που «χρωστάνε και της Μιχαλούς» και έχουν καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη αλλά και για αιρετούς που «θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα»

«Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κάνω πίσω. Ό,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει, γιατί θα είναι για το καλό της πόλης!», υπογράμμισε μεταξύ άλλων το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Απριλίου 2020 ο Θόδωρος Μουριάδης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ για τα οικονομικά της ΔΕΥΑΚ από κοινού με τον πρόεδρο της Επιχείρησης Απόστολο Χρόνη [διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ εδώ].

Με την παραπάνω φράση ο Δήμαρχος Καβάλας θέλησε να υπογραμμίσει ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να σταθεί «όρθια» η ΔΕΥΑΚ, ενώ σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του σημείωσε: «Δεν εκλέχθηκα για να είμαι ευχάριστος και να ξαναβγώ την επόμενη φορά. Εκλέχθηκα για να μπορέσω να βάλω τάξη σε κάποια πράγματα».

Οι «εισαγγελείς» που έχουν καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη…

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα λεγόμενα Μουριάδη είχαν οι αναφορές του σε «κάποιους» που «βγαίνουν με ευκολία στα κανάλια και καταγγέλλουνε»…




«Σε ποιους βγαίνουν; Σε αυτούς που χρωστάνε και της Μιχαλούς, χρωστάνε και νερό, σε αυτούς που έχουνε φάει χρήματα του κοσμάκη, που έχουνε καταδικαστεί στα δικαστήρια και που βγαίνουν και κάνουν τον εισαγγελέα!», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου ποιοι είναι αυτοί στους οποίους αναφέρεται και αν έχουν καταδικαστεί δικαστικά, ο Δήμαρχος απάντησε: «Κάποιοι από αυτούς έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Και θα ξαναπάνε στη Δικαιοσύνη και για άλλους λόγους. Απλώς η Δικαιοσύνη δεν τους έβαλε φυλακή. Η προηγούμενη Διοίκηση τούς έβαλε σε γραφεία για να είναι υμνητές. Και τώρα να είναι κατήγοροι»!

Υπάρχουν και αιρετοί που χρωστάνε νερό…

«Δυστυχώς, υπάρχουν και αιρετοί που χρωστάνε πολλά χρήματα στη ΔΕΥΑΚ. Δεν θα πω ονόματα. Αλλά τους παρακαλώ να πάνε να πληρώσουνε και να δώσουνε το καλό παράδειγμα», σημείωσε επίσης ο Δήμαρχος, απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση.

«Καλό είναι να στέλνουμε μηνύματα και να λέμε “μένουμε σπίτι”, αλλά καλό είναι να είμαστε και συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, να δώσουμε το καλό παράδειγμα. Το να ξεχάσεις να πληρώσεις έναν λογαριασμό 30 ευρώ, είναι ανθρώπινο. Αλλά όταν μαζεύεις χρέη 10.000 ευρώ, αυτό είναι άλλο!», συμπλήρωσε ο κ. Μουριάδης.