Τον δρόμο της παραίτησης «δείχνει» στον Γιάννη Βρούτση το Κίνημα Αλλαγής Καβάλας

Ανακοίνωση της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος με αφορμή την ακύρωση του προγράμματος τηλεκατάρτισης των επιστημόνων με voucher των 600 ευρώ

«Επιτέλους μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου ο κ. Μητσοτακης εξαναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση, πήρε άρον-άρον πίσω την δική του, ουσιαστικά, απόφαση. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί από την πρώτη στιγμή το καταγγείλαμε. Όσο για τον Υπουργό Εργασίας υπάρχει μόνο ο δρόμος της παραίτησης», δήλωσε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Με αφορμή την ακύρωση από την Κυβέρνηση του προγράμματος των voucher των 600 ευρώ μέσω της τηλε-κατάρτισης των επιστημόνων της χώρας [διαβάστε περισσότερα εδώ], η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Από την πρώτη στιγμή και με συγκεκριμένες τοποθετήσεις μας στις 27 Μαρτίου, 9 και 13 Απριλίου σταθήκαμε στο πλευρό των επιστημόνων και ζητήσαμε να σταματήσει ο εμπαιγμός τους εκ μέρους της Κυβέρνησης.

Το ίδιο πράξαμε και για πλείστα άλλα θέματα που αφορούν τους ανέργους, τους αγρότες, τους επιχειρηματίες και όσες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες πλήττονται.

Η Κυβέρνηση άργησε αλλά κατάλαβε το τραγικό της λάθος στον τρόπο αντιμετώπισης των επιστημόνων.

Ελπίζουμε να υιοθετήσει τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας και στα υπόλοιπα θέματα, ειδάλλως η δική τους κανονικότητα θα μοιάζει με οικονομικός εφιάλτης».