Αυτά είναι τα «Πόθεν Έσχες» των βουλευτών της Καβάλας

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν σε εισοδήματα, ακίνητα και κινητά οι Παναγιωτόπουλος, Πασχαλίδης, Λαζαρίδης και Ελευθεριάδου - Σε εξέλιξη ο έλεγχος των δηλώσεων από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής

Οι δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» των υπουργών και των βουλευτών δημοσιεύτηκαν το πρωί της Δευτέρας 11 Μαΐου 2020 στον ιστότοπο της Βουλής των Ελλήνων. Συνολικά δημοσιεύτηκαν 1.072 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υποβλήθηκαν για το 2019 και αφορούν στη χρήση του 2018, από τους βουλευτές και τους υπουργούς. Η αρμόδια επιτροπή, ωστόσο, ανακοίνωσε πως οι δηλώσεις δημοσιεύτηκαν χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές.




Τα Πόθεν Έσχες που δημοσιεύτηκαν αφορούν στις μεταβολές στην οικογενειακή κινητή και ακίνητη περιουσία του πρωθυπουργού, των αρχηγών πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση, υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών, βουλευτών και ευρωβουλευτών, περιφερειαρχών και δημάρχων, καθώς και των οικονομικών διαχειριστών των κομμάτων.

Δείτε το Πόθεν Έσχες του Νίκου Παναγιωτόπουλου πατώντας εδώ

Δείτε το Πόθεν Έσχες του Γιάννη Πασχαλίδη πατώντας εδώ

Δείτε το Πόθεν Έσχες του Μακάριου Λαζαρίδη πατώντας εδώ

Δείτε το Πόθεν Έσχες της Τάνιας Ελευθεριάδου πατώντας εδώ