Γιάννης Πασχαλίδης: Όχι, δεν είμαι ο πιο πλούσιος βουλευτής! Έγινε λάθος στο Πόθεν Έσχες μου!

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας απαντά στους «καλοθελητές» με στοιχεία - Κάνει λόγο για μείωση και όχι αύξηση των εισοδημάτων του - Τι «δείχνουν» οι αριθμοί

Το πρωί της Δευτέρας 11 Μαΐου 2020 αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Βουλής των Ελλήνων οι δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» για το 2019 [οικονομικό έτος 2018] όλων των βουλευτών, των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Καβάλας συμπεριλαμβανομένων [δείτε τις δηλώσεις των τεσσάρων βουλευτών της Καβάλας πατώντας εδώ].

Μια πρώτη ανάγνωση των δηλώσεων «δείχνει» τον βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πασχαλίδη ως τον… πλουσιότερο όλων, με καταθέσεις και μετοχές που ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.

Δείτε το Πόθεν Έσχες 2019 του Γιάννη Πασχαλίδη πατώντας εδώ

Ωστόσο, με γραπτή δήλωσή του, ο κ. Πασχαλίδης σπεύδει να διευκρινίσει ότι το παραπάνω ποσό δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, αφού ένα λάθος σε δεκαδικό ψηφίο «φούσκωσε» τις μετοχές του κατά… 270.000 ευρώ!

Διαβάστε τη δήλωση του βουλευτή:

«Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να διευκρινίσει πως ήδη έχει διαπιστωθεί λάθος σε δεκαδικό ψηφίο της δήλωσης Πόθεν Έσχες 2018, που υπεβλήθη τον Οκτώβριο 2019. Πιο συγκεκριμένα, στη σελίδα 3, 2ο πεδίο «ΔΗΛΟΣ SMALL CAP», διαπιστώθηκε λάθος, καθώς το πόσο αποτίμησης θα πρέπει να είναι 2.775,91 ευρώ, και όχι 277.591,00 ευρώ. Στη διάθεση σας η βεβαίωση της Εθνικής Τράπεζας που αποδεικνύει τα ανωτέρω, καθώς και η δήλωση που υπεβλήθη το έτος 2018 από την οποία δεν προκύπτει καμία αύξηση των εισοδημάτων του. Αντιθέτως προκύπτει μείωση!

Δείτε το Πόθεν Έσχες 2018 του Γιάννη Πασχαλίδη πατώντας εδώ

Ο Γιάννης Πασχαλίδης παροτρύνει τους γνωστούς καλοθελητές να μη προβαίνουν σε συμπεράσματα που δεν στέκουν στη λογική και έχουν σκοπό μόνον να θίξουν. Λάθη δυστυχώς συμβαίνουν και είναι ανθρώπινα. Όλος ο κόσμος γνωρίζει πως η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής βρίσκεται ακόμα σε στάδιο ελέγχου».




Δείτε τη βεβαίωση της Εθνικής Τράπεζας την οποία έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Γιάννης Πασχαλίδης και στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το λάθος που έχει γίνει κατά τη μεταγραφή της στη δήλωση Πόθεν Έσχες του βουλευτή: