Δήμος Καβάλας: Ορίστηκαν δύο νέοι Αντιδήμαρχοι. Ποια «χαρτοφυλάκια» αναλαμβάνουν

Γιώργος Μιχαηλίδης και Κώστας Βακιρτζής στον σκληρό «πυρήνα» της Διοίκησης Μουριάδη - Θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί

Με απόφαση του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη στο διοικητικό σχήμα του Δήμου Καβάλας εντάσσονται δύο νέοι άμισθοι Αντιδήμαρχοι. Πρόκειται για τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Μιχαηλίδη και Κώστα Βακιρτζή.

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης ο οποίος από τον Σεπτέμβριο του 2019 οπότε και ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου η ομάδα Μουριάδη ήταν εντεταλμένος σύμβουλος Ψηφιακών Υπηρεσιών του Δημάρχου Καβάλας, αναβαθμίζεται σε Αντιδήμαρχο σε θέματα Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Ψηφιακών Υπηρεσιών και Νεολαίας.

Ο Κώστας Βακιρτζής αναλαμβάνει χρέη Αντιδημάρχου σε θέματα Κλασικού Αθλητισμού και Ποδοσφαίρου, με αντικείμενο τη διαχείριση των αθλητικών χώρων του Δήμου, τις διοργανώσεις αλλά και τη συνεννόηση με τους αθλητικούς φορείς (ομάδες, σωματεία κ.λπ.).

Οι προπονητές της Καβάλας συγχαίρουν τον Κώστα Βακιρτζή

Ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας εξέδωσε την ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή συγχαίρουν θερμά το μέλος μας και αντιπρόεδρο του Συνδέσμου μας κ. Βακιρτζή Κώστα για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Αντιδημάρχου του Δήμου Καβάλας. Ο Κώστας Βακιρτζής αναλαμβάνει μια θέση γνωστή για το αντικείμενό του αφού θα έχει ως αρμοδιότητά του τα αθλητικά σωματεία και τον αθλητισμό γενικότερα. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του».