Ανώνυμη καταγγελία -ακόμη μία- με ψευδή διεύθυνση κατά της διοίκησης του Δήμου Καβάλας

Η καταγγελία αφορά στην υπόθεση ορισμού συμβούλων στη ΔΕΥΑΚ-«Όσα αναφέρονται στην επιστολή είναι κακόβουλα, αναληθή και αβάσιμα» τονίζει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας-Κατά πλειοψηφία στη... 01:20 τα ξημερώματα η έγκριση του απολογισμού για το 2019

Ανώνυμη καταγγελία, με ψευδή διεύθυνση, απέστειλε άγνωστος στην εισαγγελία Καβάλας. Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνος Πεφάνης κατά την 11η τηλε-συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαΐου 2020.

Η καταγγελία αφορά στην υπόθεση ορισμού συμβούλων στην ΔΕΥΑΚ στην αρχή της θητείας της διοίκησης Μουριάδη, ενώ για το θέμα ενημέρωσε το Σώμα στην αρχή της συνεδρίασης ο ίδιος ο κ. Πεφάνης.

«Όσα αναφέρονται στην επιστολή είναι κακόβουλα, αναληθή και αβάσιμα. Στόχος της συγκεκριμένης καταγγελίας είναι η προσβολή της προσωπικής μου τιμής και υπόληψης, αλλά και η σπίλωση του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών του. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Καβάλας πέφτει θύμα ανώνυμων καταγγελιών, ανώνυμων ψευδολόγων -και επί διοίκησης Σιμιτσή και επί διοίκησης Τσανάκα συνέβαινε το ίδιο- και αυτός ο κύκλος με τις ανώνυμες καταγγελίες πρέπει να κλείσει, διότι τέτοια φαινόμενα μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν στην τοπική κοινωνία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πεφάνης.

Βίντεο με την αναφορά του Κωνσταντίνου Πεφάνη για την ανώνυμη καταγγελία

Κατά πλειοψηφία η έγκριση του απολογισμού για το 2019

Όσον αφορά τη 12η συνεδρίαση του Σώματος η οποία ξεκίνησε στη… 01:20 τα ξημερώματα της Παρασκευής 29 Μαΐου 2020, είχε ως μοναδικό θέμα την έγκριση του απολογισμού του Δήμου Καβάλας για το Οικονομικό Έτος 2019.

Ο απολογισμός εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς τον καταψήφισαν ο Άρης Βέρρος (Συμπαράταξη Πολιτών), ο Χρήστος Ποτόλιας (Λαϊκή Συσπείρωση), ο Δημήτρης Βογιατζής (ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος), ο Νίκος Ξανθόπουλος (Συνεργασία για την Καβάλα) και ο Κώστας Κουνάκος (Όμορφη Πόλη-Πρώτη Ξανά).