ΣΥΡΙΖΑ Νέστου: Συναντήσεις στον Κεχρόκαμπο με κτηνοτρόφους και αρμόδιους φορείς

Παρουσία των πρώην βουλευτών Δημήτρη Εμμανουηλίδη και Κώστα Μορφίδη τα στελέχη του κόμματος κατέγραψαν τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και παρουσίασαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι 2» σε ό,τι αφορά την κτηνοτροφία

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2020, μέλη του συντονιστικού της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νέστου, παρουσία των πρώην βουλευτών Δημήτρη Εμμανουηλίδη και Κώστα Μορφίδη, καθώς και του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, Θεόδωρου Μπόνου, επισκέφτηκαν τον Κεχρόκαμπο όπου συνομίλησαν με κτηνοτρόφους και αρμόδιους φορείς.

Συζήτησαν μαζί τους για τα προβλήματα της περιοχής και των κτηνοτρόφων, τα οποία είναι αυξημένα αυτήν την περίοδο λόγο του COVID-19.

Επίσης, παρουσίασαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι 2» σε ό,τι αφορά την κτηνοτροφία και τους διαβεβαίωσαν πως θα είναι δίπλα τους για να διαμορφώσουν μαζί προτάσεις και λύσεις σε όλα τους τα προβλήματα, τώρα και στο μέλλον, ώστε η κτηνοτροφία να εισέλθει σε νέους δρόμους, σύγχρονους και ασφαλείς, τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στον τομέα της μεταποίησης των προϊόντων του.