Θάσος: Στο Κέντρο Υγείας του Πρίνου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος [φωτογραφίες]

Η προσφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και το «ευχαριστώ» του διευθυντή του Κέντρου Υγείας, Θωμά Αγγελόπουλου-«Υποχρέωση δική μου να βοηθήσω όπως μπορώ» το σχόλιο του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Στη Θάσο βρέθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί ο υπουργός επισκέφτηκε και το Κέντρο Υγείας Πρίνου, προσφέροντας, μάλιστα, ο ίδιος υγειονομικό υλικό, με αποτέλεσμα να αποκομίσει τις θερμές ευχαριστίες του προσωπικού του Κέντρου και του διευθυντή του, Θωμά Αγγελόπουλου.

Το «ευχαριστώ» του Θωμά Αγγελόπουλου

Σήμερα είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και εξαιρετική τιμή να υποδεχθούμε στο χώρο του Κ. Υ. ΠΡΙΝΟΥ τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο. Ο Υπουργός κατά την επίσκεψή του στη Θάσο βρήκε τον χρόνο να μας επισκεφθεί προσκομίζοντας ο ίδιος και ένα δέμα με είδη ατομικής προστασίας. Είναι γνωστό και συγκινητικό το συνεχές και έμπρακτο ενδιαφέρον του Υπουργού για το νησί και το Κ. Υ. ΠΡΙΝΟΥ-Θάσου. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος «ανταπέδωσε» τη φιλοξενία, αναφέροντας τα εξής: «Ευχαριστώ τον διοικητή του Κ.Υ. Πρίνου Θωμά Αγγελόπουλο και το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό που είχαν την ευγενή καλοσύνη να βρίσκονται όλοι εκεί μεσημέρι Κυριακής. Η επίσκεψη δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά μιας και βρέθηκα στο αγαπημένο μου νησί για μία μέρα μετά από αρκετό καιρό, ήταν ευκαιρία να παραδώσω στους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας προστατευτικές μάσκες (έχω πάντα κάποιο απόθεμα στο πορτ μπαγκάζ), αλλά και να διαπιστώσω από κοντά το έργο που γίνεται. Το ΚΥ Πρίνου μετατρέπεται σιγά σιγά σε μικρό νοσοκομείο χάρη στο ενδιαφέρον των ανθρώπων του και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Υποχρέωση δική μου να βοηθήσω όπως μπορώ».