Στην Καβάλα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης επισκέπτεται την πόλη στα πλαίσια της τουριστικής προβολής των νησιών στη Βόρεια Ελλάδα και ευχαριστεί τα δημόσια πρόσωπα που συμμετείχαν στο βίντεο της καμπάνιας με τίτλο «Πάμε Βόρειο Αιγαίο για Διακοπές Αλλιώς»

Στην Καβάλα θα βρίσκονται την Πέμπτη 11-6-2020 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νίκος Νύκτας στα πλαίσια της τουριστικής προβολής των νησιών στην Βόρεια Ελλάδα.

Κατά την επίσκεψή τους θα συναντηθούν με αιρετούς, φορείς του τουρισμού της πόλης καθώς και τουριστικούς πράκτορες. Την ίδια ημέρα και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της καμπάνιας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο ξενοδοχείο Lucy Hotel.

Το περιεχόμενό της φετινής καμπάνιας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με τίτλο «Πάμε Βόρειο Αιγαίο για Διακοπές Αλλιώς» για  προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού, επιλέχθηκε να το επικοινωνήσουν αφιλοκερδώς γνωστές προσωπικότητες που έχουν διακριθεί στον χώρο των τεχνών, της τηλεόρασης , του αθλητισμού και έλκουν την καταγωγή τους από τα νησιά, μιλώντας για τον τόπο τους από καρδιάς, με λόγο βιωματικό που εστιάζει στο να μεταφέρει αυθεντικές εμπειρίες.

Γι’ αυτό το λόγο ο κ. Μουτζούης ευχαριστεί θερμά την Μιμή Ντενίση, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Ναταλία Γερμανού, τον Γιώργο Αυτιά, τον Στέλιο Ρόκκο και τον Χριστόφορο Μερούση που εμφανίζονται στα videos της καμπάνιας καθώς  δέχτηκαν αφιλοκερδώς να συμμετάσχουν ως πρεσβευτές των νησιών αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για το Βόρειο Αιγαίο και συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην προσπάθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.