Μακάριος: Κάθε μέρα γιατρός στην παραλία Οφρυνίου!

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε την παρουσία γιατρού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της περιοχής για όλο το καλοκαίρι του 2020

Ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook έκανε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, γνωστοποιώντας ότι από σήμερα και για δύο μήνες, στην παραλία του Οφρυνίου γιατρός θα προσφέρει καθημερινά τις υπηρεσίες του στους πολίτες.

Όπως σημειώνει, στις 3 Ιουνίου 2020 συναντήθηκε με κατοίκους και τον Εμπορικό Σύλλογο στην παραλία Οφρυνίου και ένα από τα βασικά θέματα που του έθεσαν ήταν η στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου με γιατρούς και νοσηλευτές.

Παράλληλα, όμως, και μέχρι να επιτευχθεί η μόνιμη στελέχωση του ιατρείου, του ζήτησαν, τουλάχιστον για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, να υπάρχει κάθε μέρα γιατρός.

«Δεσμεύτηκα τότε ότι αυτό θα γίνει», τονίζει ο κ. Λαζαρίδης, ο οποίος έθεσε αμέσως το αίτημα στους αρμοδίους και αυτοί ανταποκρίθηκαν άμεσα. «Το πετύχαμε! Από σήμερα 1η Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου θα υπάρχει καθημερινά γιατρός. Συνεχίζουμε…», καταλήγει στην ανάρτησή του, πετυχαίνοντας μία ακόμα «μικρή» νίκη σε θέματα της καθημερινότητας του πολίτη.