Μακάριος Λαζαρίδης: Κάθε τι εθνικό και πατριωτικό προκαλεί ‘’αναφυλαξία’’ στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας σηκώνει το «γάντι» και απαντά στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετονομασία της σήραγγας Συμβόλου σε «Σήραγγα Νικολάου Μάρτη»

Τη μετονομασία της σήραγγας Συμβόλου στην Εγνατία Οδό σε σήραγγα «Νικολάου Μάρτη» ανακοίνωσε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 ο Μακάριος Λαζαρίδης [διαβάστε περισσότερα εδώ], για να «έρθει», μόλις λίγες ώρες μετά, μία δηκτική ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας [διαβάστε την ανακοίνωση εδώ].

Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, πως «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης-απάντησης του Μακάριου Λαζαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

Γνωρίζουμε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας πολύ καλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ…

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας χαρακτηρίζει “πυροτέχνημα” τη μετονομασία της σήραγγας Συμβόλου σε “Νικολάου Μάρτη”. Δεν με εκπλήσσει. Διότι μπορεί και να μην γνωρίζουν τον αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη! Άλλωστε, κάθε τι εθνικό και πατριωτικό προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ “αναφυλαξία”.

Πολύ δε περισσότερο, όταν έχεις υπογράψει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, έχεις δυσκολία να αναγνωρίσεις το μέγεθος του σπουδαίου αυτού Μακεδόνα πολιτικού, ο οποίος προήγαγε και τεκμηρίωσε την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ελληνικότητα που αμφισβήτησαν και το 2008 πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που ο τότε πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής πετύχαινε μεγάλη εθνική επιτυχία απέναντι στα Σκόπια.

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Υ.Γ.: Σε ό,τι αφορά τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, τις γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και επιλύουμε αυτά που επί 4,5 χρόνια οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχαν να αντιμετωπίσουν. Και σήμερα κανείς απ’ αυτούς δεν είναι βουλευτής!».