Ζουμπλιός: Ο κόμβος του Αγίου Ανδρέα «ανοίγει» σήμερα το απόγευμα!

Ο πρόεδρος της Νέας Περάμου «κομιστής» των ευχάριστων νέων για την περιοχή και οι ευχαριστίες του στον βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδη

Το «άνοιγμα» του κόμβου του Αγίου Ανδρέα για την πρόσβαση στην Εγνατία οδό το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουλίου 2020 έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Περάμου Μάκης Ζουμπλιός με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως ανέφερε ο κ. Ζουμπλιός, τη σχετική ενημέρωση του παρείχε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης «πριν από λίγη ώρα», προσθέτοντας:

«Ξέρω ότι γινόταν ενέργειες από πλευράς του όλο αυτό το διάστημα και για να ανοίξει όσο πιο σύντομα γινόταν ο κόμβος και με ενημέρωνε συνέχεια για τις εξελίξεις, χωρίς πολλά δημόσια μπλα μπλα, πάνω σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα που αντιμετωπίσαμε όλο αυτό το διάστημα. Οι πιέσεις τόσο του κ. Λαζαρίδη όσο και από την πλευρά των συμπολιτών, συνδημοτών, πιστεύω ότι έφεραν το σημερινό αποτέλεσμα.

Τον ευχαριστώ τόσο για τις μέχρι τώρα ενημερώσεις και τις προσπάθειες όσο και τους συμπολίτες που με την φωνή τους ενίσχυσαν την πίεση προς την Εγνατία», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Ζουμπλιός.

Δείτε την ανάρτηση Ζουμπλιού: