Συνάντηση Χρήστου Μέτιου-Φώφης Γεννηματά στην Κομοτηνή [φωτογραφίες]

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ ανέφερε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τους βασικούς άξονες του αναπτυξιακού σχεδίου για την Περιφέρεια, καθώς και τα μεγάλα έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη

Την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συζήτησή τους ο κ. Μέτιος ενημέρωσε την κ. Γεννηματά για τους βασικούς άξονες του σχεδίου της διοίκησής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας -τις υποδομές, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την ενέργεια και την υγεία- ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα μεγάλα έργα τα οποία διεκδικεί η Περιφέρεια στους τομείς των μεταφορών και της αγροτικής ανάπτυξης.

Την κ. Γεννηματά συνόδευαν ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Δαμιανίδης και στελέχη του κόμματος.

Από την πλευρά της Περιφέρειας ΑΜ-Θ παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Κωστής Σιμιτσής, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Αχμέτ Ιμπράμ και η Εκτελεστική Γραμματέας, Ζωή Κοσμίδου.