Νίκος Παναγιωτόπουλος: Δεν τίθεται θέμα μεταφοράς της έδρας της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος

Τηλεδιάσκεψη του Παναγιωτόπουλου με εκπροσώπους του Λιμενικού Σώματος της Ανατολικής Μακεδονίας

Συνάντηση εργασίας μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιουλίου με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Ν. Καβάλας Νίκου Παναγιωτόπουλου και των εκπροσώπων της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας, του Προέδρου Νίκου Σιδερίδη, του Αντιπροέδρου Νίκου Αλεξανδρίδη, του Γ.Γ. Αθανάσιου Τσελεμπή και του μέλους Σωτήρη Κατσίνα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επανέλαβε τη ρητή διαβεβαίωση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη με την οποία κατέστη σαφές ότι δεν τίθεται ζήτημα μεταφοράς της έδρας της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος (ΠΕΔΙΛΣ).

Εναλλακτικές λύσεις για τη μετεγκατάσταση της 2ης ΠΕΔΙΛΣ στο πλαίσιο εξοικονόμησης δημοσιονομικών δαπανών υπάρχουν, η πιο δόκιμη από τις οποίες είναι αυτή που προτείνεται από το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος και αφορά το κτίριο του ΟΛΚ εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Καβάλας.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτικός και εποικοδομητικός διάλογος και για άλλα τρέχοντα ζητήματα που έθεσαν υπόψη του κ. Παναγιωτόπουλου οι εκπρόσωποι του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, τα οποία προτεραιοποιήθηκαν προκειμένου να αντιμετωπιστούν σε συνεργασία με τον αρμόδιο Υπουργό.