Μακάριος Λαζαρίδης: Στις 8 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζουμε τον παιδικό σταθμό του ΟΑΕΔ

Ανάρτηση του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στο twitter για τη λειτουργία ενός έργου που είχε εξελιχθεί σε... «γιοφύρι» της Καβάλας

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης κάνει γνωστό ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2020 θα εγκαινιαστεί ο παιδικός σταθμός του ΟΑΕΔ στην Καβάλα, ύστερα από πολλά χρόνια καθυστερήσεων και αδράνειας.

Ο κ. Λαζαρίδης είχε συναντηθεί με το διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 και το πρώτο θέμα που έβαλε ήταν η ανάγκη ολοκλήρωσης του παιδικού σταθμού, που είχε μετατραπεί σε… γιοφύρι της Καβάλας. Τότε ο κ. Πρωτοψάλτης είχε δεσμευτεί ότι ο παιδικός σταθμός θα ολοκληρωθεί άμεσα, κάτι που το έκανε πράξη.

«Είχε μετατραπεί σε μικρό γιοφύρι της Καβάλας! Αναφέρομαι στον παιδικό σταθμό του ΟΑΕΔ. ‪Η επιμονή και η επιθυμία του διοικητή Σπ. Πρωτοψάλτη έφεραν αποτέλεσμα. Στις 8/9 τον εγκαινιάζουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Λαζαρίδης, καταλήγοντας: «Η κυβέρνηση επιλύει προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Συνεχίζουμε!».