Χρήστος Μέτιος: Τα καταφέραμε και έτσι θα συνεχίσουμε

Δήλωση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την επίσημη ανάληψη της διοίκησης της Περιφέρειας μετά τη νίκη στις εκλογές του 2019

Τη βούληση του να συνεχίσει να εργάζεται για την υλοποίηση και τον εμπλουτισμό του σχεδίου για την ανάπτυξη της Περιφέρειας, εκφράζει σε δήλωση του με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την επίσημη ανάληψη της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ ο Χρήστος Μέτιος. Ο Περιφερειάρχης αφού τονίζει ότι σ’ αυτό το χρόνο όλοι ήρθαν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις, επισημαίνει ότι αντέδρασαν ψύχραιμα και με αποτελεσματικότητα και τα κατάφεραν στο έργο τους.

Ακολουθεί η  δήλωση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου

«Με δουλειά, σχέδιο και επιμονή συνεχίζουμε το έργο μας»

«Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την ημέρα που αναλάβαμε και επίσημα τη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μετά τη νίκη που μας έδωσαν οι πολίτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Στο χρόνο που πέρασε ήρθαμε αντιμέτωποι με κρίσεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι οποίες συχνά υπερέβαιναν τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

Αντιδράσαμε πάντοτε με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Τα καταφέραμε και έτσι θα συνεχίσουμε.

Παράλληλα, εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για την υλοποίηση και τον εμπλουτισμό του σχεδίου μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Συνεργαζόμαστε αλλά και διεκδικούμε από την κυβέρνηση, εργαζόμαστε παραγωγικά με τους Δήμους και με όλους τους φορείς, συνθέτουμε απόψεις.

Απέναντι στις νέες, μεγαλύτερες προκλήσεις, τις οποίες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, θα ανταποκριθούμε με την ίδια αποφασιστικότητα.

Με δουλειά, σχέδιο και επιμονή συνεχίζουμε το έργο μας για τον τόπο και τους πολίτες.»