Κώστας Αντωνιάδης: Να συνεχίσουν τα παιδιά μας να είναι παιδιά

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με αφορμή την έναρξη της ιδιαίτερης και διαφορετικής φετινής σχολικής χρονιάς

Τις δικές του ευχές προς τους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς εκφράζει με ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ο Κώστας Αντωνιάδης αφού επισημαίνει ότι η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερη και διαφορετική, τονίζει ότι πρόκληση για όλους είναι να μπορέσουν να δημιουργήσουν τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στα παιδιά να παραμείνουν παιδιά.

Αναλυτικά τονίζει ότι «το φετινό κουδούνι σηματοδοτεί την έναρξη μιας σχολικής χρονιάς, ιδιαίτερης και τόσο διαφορετικής. Με πολλές προκλήσεις για τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Η μεγαλύτερη πρόκληση για όλους μας, όμως, είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στα παιδιά μας να συνεχίσουν να είναι παιδιά. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να καταγράψουμε μία ακόμα νίκη στον πόλεμο ενάντια στην πανδημία.

Από την πλευρά μας ως Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας έχουμε διασφαλίσει την δωρεάν μετακίνηση των μαθητών σε όλες τις σχολικές μονάδες, ήτοι Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους»!