Μάκης Παπαδόπουλος: Ο Δήμαρχος Καβάλας κρύβει την αλήθεια για τις συνεργασίες

Δριμεία κριτική του επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας στον Θόδωρο Μουριάδη και η αποκάλυψη ότι «ο Δήμαρχος προσπάθησε να προσεγγίσει κρυφά 3 δημοτικούς συμβούλους για να τους προσφέρει θέσεις»

Ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Ο Τόπος της ζωής μας, Μάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ALPHA Radio 88,6, αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα της επικαιρότητας, απαντώντας έμμεσα και στα θέματα τα οποία έθιξε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ίδιο Μέσο [διαβάστε εδώ τη συνέντευξη], όπως για τις σχολικές καθαρίστριες, για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», για τα ΚΑΠΗ, αλλά και για τα εξαγγελθέντα μεγάλα έργα τα οποία αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών.

Επίσης, μίλησε για τα ωράρια των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς και για την κοινωφελή εργασία και την καθαριότητα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει δηκτικά και τα όσα ακούστηκαν περί συνεργασιών της Διοίκησης με παρατάξεις και δημοτικούς συμβούλους, αποκαλύπτοντας ότι «από τη δική μου παράταξη ο Δήμαρχος προσπάθησε να προσεγγίσει κρυφά 3 δημοτικούς συμβούλους για να τους προσφέρει θέσεις και οι δικοί μου άνθρωποι τις αρνήθηκαν».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Παπαδόπουλος

«Ο κ. Μουριάδης κρύβει την αλήθεια για τις συνεργασίες του γιατί δεν τον συμφέρει»

Ο κ. Μουριάδης δήλωσε σε άλλο Μέσον Ενημέρωσης ξεκάθαρα πως συνεργάζεται με όλες τις παρατάξεις εκτός της δικής μου. Ο Δήμαρχος κρύβει συνειδητά την αλήθεια για τις συνεργασίες του, γιατί δεν τον συμφέρει. Είχε ραντεβού με την παράταξη του Βαγγέλη Παππά στο οποίο δεν πήγε ποτέ και με τη δική μας παράταξη έκανε μια επαφή πριν την ορκωμοσία του με το ζόρι, προσχηματικά, η οποία δεν συνεχίστηκε ποτέ για να συζητήσουμε μια πιθανή συνεργασία. Ο Δήμαρχος δεν θέλει ούτε τη στοιχειώδη συνεννόηση, γι’ αυτό όλα οδηγήθηκαν επίτηδες στην αποτυχία με δική του ευθύνη για να κατηγορηθεί η αντιπολίτευση, όπως το θέμα της Παναγίας, το δάνειο της ΔΕΥΑΚ και η συμφωνία με τον ΤΑΡ για το έργο της ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων και φυσικά ο κ. Μουριάδης απέδειξε πολύ γρήγορα ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τους άλλου κοινωνικούς φορείς. Δείτε τι έγινε με τις σχολικές καθαρίστριες. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι ο Δήμαρχος θέλει συνεργασίες, αλλά δικαίωμά του είναι να λέει ό,τι θέλει. Εμείς δεν τον πιστεύουμε γιατί δε λέει την αλήθεια. Μόνον από τη δική μου παράταξη προσπάθησε να προσεγγίσει κρυφά 3 δημοτικούς συμβούλους για να τους προσφέρει θέσεις και οι δικοί μου άνθρωποι τις αρνήθηκαν. Αυτήν την τακτική του κ. Μουριάδη μόνο ως πολιτικά ανήθικη μπορώ να τη χαρακτηρίσω και δείχνει πόσο σέβεται το Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό λέγεται αλισβερίσι και το έκανε και σε άλλες παρατάξεις. Ρωτήστε και τους άλλους και όχι μόνον εμένα. Εγώ είμαι ξεκάθαρος σε ό,τι λέω και μιλάω με γεγονότα και επιχειρήματα.

Από τη δική μου παράταξη προσπάθησε να προσεγγίσει κρυφά 3 δημοτικούς συμβούλους για να τους προσφέρει θέσεις και οι δικοί μου άνθρωποι τις αρνήθηκαν…

«Την ανικανότητά του Δημάρχου δεν θα την πληρώσουν οι δημότες»

Ας δούμε τι γίνεται και με τα έργα. Είπε ο Δήμαρχος πως το όνειρό του είναι να κάνει υπόγειο  πάρκινγκ στη Μονή Λαζαριστών και να αξιοποιήσει το παλιό νοσοκομείο. Μετά από έναν χρόνο όμως δεν είδαμε κανένα αποτέλεσμα. Άρα λοιπόν ο κ. Μουριάδης δεν μπορεί να πετύχει τίποτα, γιατί δεν έχει κάνει ένα σχέδιο για το πώς θα πετύχει αυτό που θέλει. Είναι μόνον ευχολόγια και λόγια του αέρα. Του ζητάμε να κάνει χρήση του νόμου για να προβεί στην εκπόνηση επιχειρηματικού σχεδίου για την αξιοποίηση του Στρατοπέδου Ασημακόπουλου και αρνείται να το φτιάξει. Σας θυμίζω και το έργο στον δρόμο του Αγίου Λουκά προς το νοσοκομείο το οποίο δεν  μπόρεσε να τελειώσει στον απαιτούμενο χρόνο. Ο κ. Μουριάδης λοιπόν, έχει κάνει την επιλογή του, που είναι να πορεύεται μόνος του. Δικαίωμά του, αλλά το αδιέξοδο και την απελπισία του Δημάρχου, όπως και την ανικανότητά του, δεν θα τα πληρώσουν οι δημότες.