Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας απαντά στον Μακάριο Λαζαρίδη: Ακόμα μια τηλεοπτική παράσταση του Mr. Fake News

Οργισμένη αντίδραση της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας για τις δηλώσεις του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στην ανακοίνωση του Μακάριου Λαζαρίδη με τα όσα ισχυρίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» αναφορικά με το ποιος διευκόλυνε τη «Χρυσή Αυγή», η δίκη της οποίας ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον βουλευτή Καβάλας της ΝΔ ότι παπαγαλίσει ουσιαστικά την εσωτερική ενημέρωση του κόμματος του για το θέμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

«Μακάριος – Χρυσή Αυγή, μία Ελεύθερη Ώρα δρόμος»

«Ο Mr. Fake News ανέβασε μία ακόμα τηλεοπτική παράσταση, παπαγαλίζοντας την εσωτερική ενημέρωση της ΝΔ και κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή!

Ποιος; Ο Μακάριος Λαζαρίδης!

Ο πρώην αρθρογράφος της Ελεύθερης Ώρας, κομματικού οργάνου της ΕΠΕΝ των Μιχαλολιάκου-Βορίδη  που υμνούσε τους χουντικούς και έγραφε τα αχαρακτήριστα για τους Εβραίους και τους «Τουρκαλάδες»!

Ο άνθρωπος που πήρε απ’ το χέρι τον Χρυσαυγίτη πρώην περιφερειακό σύμβουλο ΑΜΘ και τον πήγαινε από δήμαρχο σε δήμαρχο.

Ο άνθρωπος που συνοδοιπορεί με τον Πλεύρη (τον γιο, ο πατέρας είναι απασχολημένος να υπερασπίζεται τους φασίστες), τον Άδωνι, τον Βορίδη, τον Μπογδάνο, τον Λοβέρδο και τα άλλα τα παιδιά.

Ο άνθρωπος που με τις εμπρηστικές του δηλώσεις επώαζε -και επωάζει ακόμα- το αυγό του φιδιού».

Του προτείνουμε, εκτός από την εσωτερική ενημέρωση του κόμματος του, να διαβάσει και την ανάλυση κάποιου σοβαρού νομικού για τον νέο Ποινικό Κώδικα.

Του προτείνουμε, επίσης, να ακούσει τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά, Αντώνη Ρουπακιώτη, που αναφέρει ότι «θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα με τη Χρυσή Αυγή αν ο Σαμαράς δεν μας σταμάταγε».

Και επειδή είναι όψιμος αντιφασίστας, του προτείνουμε να διαβάσει και τις δηλώσεις των συνηγόρων της οικογένειας Φύσσα και των Αιγύπτιων αλιεργατών.

Ίσως τότε σταματήσει να αυτογελοιποιείται.