ΚΚΕ Καβάλας: Η Πολιτική συγκέντρωση αναστέλλεται λόγω πανδημίας, όχι όμως και η δράση του για μέτρα προστασίας των πολιτών

Δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για το τέλος του μήνα στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ ενημερώνει ότι εξαιτίας της ραγδαίας επιδείνωσης της πανδημίας, η πολιτική συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Οκτώβρη στην Κεντρική Πλατεία Καβάλας δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το ΚΚΕ με αίσθημα ευθύνης, όπως όλο το προηγούμενο διάστημα, έτσι και τώρα προχωρά στις αναγκαίες προσαρμογές στη δράση του, η οποία δεν αναστέλλεται. Εμείς δεν «θα λογαριαστούμε μετά»! Εδώ και τώρα διεκδικούμε ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της υγείας και της ζωής των εργαζομένων, όλου του λαού.

Για να μην μείνει κανένας χωρίς εισόδημα. Για να στελεχωθούν άμεσα τα νοσοκομεία και όλες οι δομές υγείας με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό. Για να αυξηθούν δραστικά οι ΜΕΘ. Να επιταχθούν οι ιδιωτικές δομές υγείας και να ενταχθούν σε ένα κεντρικό ενιαίο κρατικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας. Για ουσιαστικά μέτρα στα σχολεία και τις σχολές με μικρότερο αριθμό ανά αίθουσα, προσλήψεις καθαριστριών και εκπαιδευτικών, ατομικά μέσα προστασίας. Για δωρεάν μαζικά επαναλαμβανόμενα τεστ στους μαζικούς χώρους δουλειάς, στα νοσοκομεία, στους χώρους εκπαίδευσης.

Το σύνθημα της συγκέντρωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί «με το ΚΚΕ στον αγώνα για την υγεία, τη δουλειά, τα δικαιώματά μας» παραμένει επίκαιρο και η μαζική υιοθέτησή του από το λαό και τη νεολαία μπορεί να ανοίξει ένα πραγματικό «παράθυρο ελπίδας».