Μάκης Παπαδόπουλος: Να μεσολαβήσει ο Δήμος Καβάλας ανάμεσα σε Περιφέρεια ΑΜ-Θ και Επιμελητήρια

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας» προτείνει στη διοίκηση του Δήμου να πάρει πρωτοβουλία συνεννόησης ανάμεσα στους εμπλεκόμενους του προγράμματος της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης

Πρωτοβουλία συνεννόησης και συνεργασίας ανάμεσα στους εμπλεκόμενους του προγράμματος της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, και ειδικά της Περιφέρειας και των Επιμελητηρίων, ζητάει να πάρει η διοίκηση του Δήμου Καβάλας, ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του «Τόπου της Ζωής μας» τονίζει ότι πρέπει να πρυτανεύσει η «φωνής της λογικής» έτσι ώστε να ενισχυθούν όλες οι επιχειρήσεις της περιοχής που επλήγησαν από την πανδημία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας»

«Όλες οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα μη-επιστρεπτέας ενίσχυσης»

«Ως παράταξη είμαστε υπέρ της “φωνής της λογικής”, δηλαδή να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα της δικής μας Περιφέρειας όλοι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία, και με τα μεγαλύτερα ποσά ενισχύσεων.

Ζούμε στην πιο φτωχή Περιφέρεια της χώρας, γι’ αυτό είναι ανάγκη όλοι οι φορείς, Περιφέρεια, Δήμοι, Επιμελητήρια, να συμβάλλουν προς αυτή τη λογική.

Προτείνουμε:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας και ο Δήμος Καβάλας να σταθούν δίπλα στους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους και να αναλάβουν πρωτοβουλία διαβούλευσης και συνεννόησης μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, που θα στοχεύει στη βελτίωση και την ενίσχυση του προγράμματος μη-επιστρεπτέας προκαταβολής που προκήρυξε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, μέσα σε πνεύμα ομοθυμίας, συνεργασίας και κοινής δράσης με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΑΜ-Θ και τα Επιμελητήρια».