Νέα δημοσκόπηση: Στο Top-10 των υπουργών ο Νίκος Παναγιωτόπουλος [γράφημα]

Έρευνα πολιτών κατατάσσει τον Καβαλιώτη υπουργό Εθνικής Άμυνας στη «δεκάδα» των υπουργών που «ξεχωρίζουν για την πολιτική παρουσία και το έργο τους»

Το φως της δημοσιότητας είδε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 μία ακόμη δημοσκόπηση-βαρόμετρο για το πολιτικό σκηνικό όπως αυτό διαμορφώνεται στη χώρα εν μέσω πανδημίας αλλά και εξελίξεων στο «μετώπο» των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Συγκεκριμένα, έρευνα της εταιρίας Opinion Poll που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Political αποτυπώνει το πολιτικό κλίμα μετρώντας τόσο την πρόθεση ψήφου των πολιτών [αποτυπώνεται σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ] όσο και τη γνώμη τους για το ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός [υπερδιπλάσιο ποσοστό του Αλέξη Τσίπρα λαμβάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης], ενώ καταγράφει την απήχηση και των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών εντός των κομμάτων τους.

Επίσης, στην ίδια έρευνα οι πολίτες ζητούνται να ονοματίσουν τους υπουργούς της Κυβέρνησης που «ξεχωρίζουν για τη συνολική παρουσία τους και το έργο που έχουν παράγει», με τον Καβαλιώτη υπουργό Εθνικής Άμυνας να βρίσκεται εντός της πρώτης «δεκάδας» και συγκεκριμένα στο Νο.7 της τελικής κατάταξης, λαμβάνοντας ένα ποσοστό αναφορών που φτάνει το 16,3%.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με ποσοστό 24%. Δείτε αναλυτικά το γράφημα από τη δημοσκόπηση της Opinion Poll: