Μακάριος Λαζαρίδης: Οι ελαιοπαραγωγοί της Θάσου θα αποζημιωθούν κανονικά

Ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία δηλώνει ότι το πρόβλημα το οποίο παρατηρήθηκε με τους ελαιοπαραγωγούς της ποικιλίας «θρούμπα» είναι τεχνικής φύσεως και θα επιλυθεί έως το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2020

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης κάνει γνωστό ότι το πρόβλημα το οποίο παρατηρήθηκε με τους ελαιοπαραγωγούς της ποικιλίας «θρούμπα» και με κωδικό «164» είναι τεχνικής φύσεως και θα επιλυθεί έως το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2020.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λαζαρίδης επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Φ. Παππά για το θέμα της καταβολής ενίσχυσης για το Μέτρο 21 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη στους γεωργούς των τομέων που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19» και το πρόβλημα που προέκυψε ως προς τον κωδικό που χαρακτηρίζει τη χρήση τους (για παραγωγή ελαιολάδου -διπλής κατεύθυνσης -επιτραπέζιες), πρόβλημα που αφορά και την ελιά θρούμπα με κωδικό «164».

Η διαβεβαίωση που έλαβε είναι ότι το τεχνικό πρόβλημα θα διορθωθεί μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2020 και το σύστημα θα αποδέχεται και αυτούς τους τριψήφιους κωδικούς.

«Οι ελαιοπαραγωγοί της Θάσου θα αποζημιωθούν κανονικά!», σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Λαζαρίδης.