Μακάριος Λαζαρίδης: Θλίψη για την απώλεια του Θόδωρου Καλλιοντζή

Συλλυπητήρια δήλωση του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας για τον θάνατο του τ. Νομάρχη Καβάλας

Το βράδυ της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου 2020 άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες ο τ. Νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής. Ήταν 63 ετών [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Για την απώλεια του Θόδωρου Καλλιοντζή, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Θόδωρου Καλλιοντζή. Του αγαπητού μου καθηγητή των εφηβικών μου χρόνων, του μακροβιότερου νομάρχη, του ιστορικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα. Του ανθρώπου που ήταν πάντα δίπλα στους συμπολίτες του.

Από φοιτητής ακόμα, ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του ως αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας, Νομαρχιακός Σύμβουλος στην επαρχία Καβάλας και Παγγαίου και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ.

Ήταν ο τελευταίος νομάρχης πριν από την κατάργηση του θεσμού. Εξελέγη το 1998 με ποσοστό 54,4% και η προσφορά του εκτιμήθηκε από τους πολίτες οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν σε δύο ακόμα εκλογικές διαδικασίες, το 2002 και το 2006.

Μέχρι σήμερα –και είμαι βέβαιος και για πολλά χρόνια ακόμη– οι πολίτες αναγνωρίζοντας το πόσο δούλεψε για τον αγαπημένο του νομό, λένε “και αυτό είναι έργο Καλλιοντζή”!

Σε προσωπικό επίπεδο, θα θυμάμαι για πάντα το σοβαρό, αλλά και καλοσυνάτο δάσκαλο, εκεί στο φροντιστήριο της Πλατείας Καπνεργάτη, με το χιούμορ και τις συμβουλές του, που ενδιαφερόταν διαρκώς για την πρόοδο των αγαπημένων του μαθητών.

Του οφείλω πολλά και τον ευχαριστώ για όλα.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη γυναίκα του Καλλιόπη, τα παιδιά του Κατερίνα και Δημήτρη και την αγαπημένη του αδερφή Βάσω».