Μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών ο Αντώνης Ίμβρος

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης, Νεκτάριος Καλαντζής-Ποιος είναι ο Αντώνης Ίμβρος και η συμμετοχή του στα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Καβάλα

Μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος είναι πλέον ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με την παράταξη Ανάσα για τον Δήμο, Αντώνης Ίμβρος. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης, Νεκτάριος Καλαντζής.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, επάρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, για τόνωση της τοπικής οικονομίας, με στρατηγική και όραμα, ιδρύθηκε το 2015 από νέους αυτοδιοικητικούς και αιρετά μέλη περιφερειακών και δημοτικών συμβουλίων από όλες τις Περιφέρειες της χώρας. Ο ρόλος της Ένωσης είναι αναπτυξιακός και ταυτόχρονα παρεμβατικός σε κάθε τοπική κοινωνία της Ελλάδας.

Ποιος είναι ο Αντώνης Ίμβρος

Ο Αντώνης Ίμβρος είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ν.Ο.ΠΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων και Δόκιμος Ερευνητής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, Κοινοβουλευτικού Έργου και Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ι.ΔΗ.Κ.Ε.Τ.Α.) του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων. Επίσης, είναι μέλος του JEF Κομοτηνής, καθώς και του JEF Θεσσαλονίκης.