ΚΚΕ Καβάλας: Η πολιτική μας δράση ενοχλεί τη Δημοτική Αρχή

Καταγγελία της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του κόμματος για «κατέβασμα» αφισών και banners από το κέντρο της πόλης «με εντολή» της Διοίκησης του Δήμου

Για άλλη μια φορά το ΚΚΕ Καβάλας «επιτίθεται» στη Δημοτική Αρχή της Καβάλας για την πρωτοβουλία της να απομακρύνει από κεντρικά σημεία της πόλης πανό και banners με τις θέσεις του κόμματος για την πανδημία του κορονοϊού.

Σε ανακοίνωση-καταγγελία της η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη Διοίκηση του Δήμου ότι «με ζήλο» έσπευσε να «κατεβάσει» το υλικό που γνωστοποιεί τις θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος γιατί προφανώς, αυτές οι θέσεις «ενοχλούν».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του ΚΚΕ Καβάλας.

«Με κρεσέντο ζήλο η Δημοτική Αρχή Καβάλας, αφού έκανε την πόλη πεντακάθαρη σε κάθε γωνιά της, από το κέντρο έως την πιο απομακρυσμένη γειτονιά. Αφού αποκατέστησε την αισθητική εικόνα της Καβάλας και φρόντισε για την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, συνεχίζει να απομακρύνει τις αφίσες και τα πανό του ΚΚΕ με τα οποία το κόμμα ενημερώνει τον λαό τις Καβάλας για τις θέσεις του σε σχέση την πανδημία.

Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι δεν είναι τα πανό και οι αφίσες του ΚΚΕ που βρομίζουν και ασχημαίνουν την πόλη. Αυτό που ενοχλεί τη Δημοτική αρχή και όσους τη σιγοντάρουν σε αυτή την απαράδεκτη αντιμετώπιση, είναι η πολιτική δράση του ΚΚΕ και όχι μερικές… αφίσες και banners. Αυτό που τους ενοχλεί είναι ότι το ΚΚΕ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιδρά στην απαράδεκτη αντιμετώπιση της πανδημίας από την Κυβέρνηση, η οποία βρίσκει σύμμαχο και τη Δημοτική  Αρχή.

Και οι προηγούμενες Διοικήσεις του Δήμου προσπάθησαν εις μάτην να φιμώσουν το ΚΚΕ. Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι αυτοί θα τα καταφέρουν καλύτερα. Το ΚΚΕ δεν μπόρεσαν να το φιμώσουν στην 100χρονη πορεία του, ούτε με φυλακές ούτε με εξορίες.

Υ.Γ.: Είναι απορίας άξιο πώς η Διοίκηση του Δήμου, ενώ από τη μία με κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι το προσωπικό καθαριότητας δεν επαρκεί για να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες του Δήμου σε καθαριότητα –χωρίς ωστόσο να κάνει οτιδήποτε για την επάνδρωση της υπηρεσίας καθαριότητας με επαρκές, μόνιμο και καλά αμειβόμενο προσωπικό– από την άλλη βρίσκει προσωπικό για την απομάκρυνση των πανό του ΚΚΕ σε χρόνο ρεκόρ…