Μάκης Παπαδόπουλος προς Δήμαρχο Καβάλας: Πλήρωσε άμεσα τις εργαζόμενες του «Βοήθεια στο Σπίτι», των Παιδικών Σταθμών και τις καθαρίστριες

Να αφήσει τις αντιδικίες και να προχωρήσει στην πληρωμή των εργαζομένων καλεί με ανακοίνωση του τον Θόδωρο Μουριάδη ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

Να σταματήσει τις αντιδικίες με τις εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» καθώς και με τις Σχολικές καθαρίστριες και τις εργαζόμενες στους Παιδικούς σταθμούς και να τις πληρώσει άμεσα, καλεί με ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» επισημαίνει ότι είναι απαράδεκτο, ειδικά αυτές τις ημέρες, η διοίκηση του Δήμου να έχει αφήσει απλήρωτες αυτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των δημοτών και σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Είναι απαράδεκτο να μην πληρώνονται που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας»

«Πλησιάζουν Χριστούγεννα και υπάρχουν εργαζόμενοι του Δήμου και νομικών προσώπων που δεν έχουν πληρωθεί ακόμη μισθούς προηγούμενων μηνών. Κινδυνεύουν μάλιστα να περάσουν τις γιορτές χωρίς χρήματα.

Καλούμε τον Δήμαρχο να σταματήσει τις αντιδικίες με συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζόμενων του Δήμου και να πληρώσει άμεσα:

  •     τις σχολικές καθαρίστριες με τρίωρη απασχόληση, που παίρνουν μισθούς “πείνας”, είναι ακόμη απλήρωτες για τον Νοέμβριο. Να καλύψει επίσης και τον Δεκέμβριο, όπως γινόταν και παλαιότερα, για να περάσουν τις γιορτές.
  •     τις εργαζόμενες στους παιδικούς σταθμούς που είναι ακόμη απλήρωτες για τον Νοέμβριο.
  •     τις εργαζόμενες στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που είναι απλήρωτες για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Είναι απαράδεκτο η διοίκηση του Δήμου να έχει αφήσει απλήρωτες για μεγάλο διάστημα τις εργαζόμενες του Δήμου και νομικών προσώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των δημοτών και σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας».