Μάκης Παπαδόπουλος προς Δήμαρχο Καβάλας: Επιτέλους διοικείστε με αλήθεια και χωρίς εμπάθεια προς τους εργαζόμενους

Νέα ερωτήματα του επικεφαλής της παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας» προς τον Θόδωρο Μουριάδη για το ζήτημα των πληρωμών των εργαζόμενων στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Επανέρχεται στο θέμα της πληρωμής των εργαζόμενων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» ο Μάκης Παπαδόπουλος, μετά την απάντηση του Δημάρχου Καβάλας στην αρχική τοποθέτηση του και τις τελευταίες ραδιοφωνικές δηλώσεις του. Ο επικεφαλής της παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας» καλεί τον Θόδωρο Μουριάδη να διοικήσει με οργάνωση, προγραμματισμό, δικαιοσύνη και αλήθεια, χωρίς προσωπική εμπάθεια απέναντι σε εργαζόμενους, δημότες και παρατάξεις της αντιπολίτευσης και παράλληλα θέτει μια σειρά από ερωτήσεις για το ζήτημα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Με ανακρίβειες και εμπάθεια δε θα πληρωθούν οι εργαζόμενες, κύριε Δήμαρχε…»

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, κύριε Δήμαρχε… Πληρώνονται κάθε 10 του μηνός οι τρίωρες σχολικές καθαρίστριες και οι εργαζόμενες στους παιδικούς σταθμούς και στο «Βοήθεια στο Σπίτι», εδώ και κάποιο διάστημα; Όχι.

Είναι οι 95.000 ευρώ που έλαβε πρόσφατα το νομικό πρόσωπο της Αλληλεγγύης από τον Δήμο για την πληρωμή των εργαζόμενων στους παιδικούς; Ο Πρόεδρος του νομικού προσώπου ήταν σαφής: Όχι! Και είναι τουλάχιστον περίεργο που δεν το γνωρίζετε, κύριε Δήμαρχε…

Πληρώθηκαν οι εργαζόμενες στο «Βοήθεια στο Σπίτι» τους μισθούς Οκτωβρίου και Νοεμβρίου αμέσως μετά από την υπογραφή της κεντρικής προγραμματικής σύμβασης του προγράμματος, από χρήματα του Δήμου, όπως δεσμεύτηκε η Δημοτική Αρχή; Όχι.

Είναι ο Δήμαρχος Καβάλας σε διαρκή αντιδικία με τις εργαζόμενες στις υπηρεσίες αυτές του Δήμου; Ναι, φρόντισε μάλιστα ακόμη και σήμερα σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του να τις απαξιώσει και να τις προσβάλλει!

Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και ελέγχουμε τη Δημοτική Αρχή όσο πιο αυστηρά χρειάζεται προς όφελος των δημοτών.

Ας διοικήσει επιτέλους ο Δήμαρχος με οργάνωση, προγραμματισμό, δικαιοσύνη και αλήθεια, χωρίς προσωπική εμπάθεια απέναντι σε εργαζόμενους, δημότες και παρατάξεις της αντιπολίτευσης».