Νίκος Παναγιωτόπουλος: Επίσκεψη στην εθελοντική αιμοδοσία ΑΣΑΕΔ-ΟΑΚΑ με σύνθημα «Ο αθλητισμός ενώνει»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχάρη όλους τους συντελεστές που συμμετείχαν σ’ αυτή την κίνηση

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, την Αίθουσα Διακεκριμένων Προσώπων του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» όπου πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία με σύνθημα: «Ο αθλητισμός ενώνει».

Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και το ΟΑΚΑ, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, συμμετείχαν ενεργοί και μη Ολυμπιονίκες και Παγκοσμιονίκες που ανήκουν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και πολίτες εθελοντές αιμοδότες.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης συνεργάστηκαν επίσης το «Ζήσε Αθλητικά», το ΕΚΕΑ και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ τηρήθηκαν με συνέπεια όλα τα μέτρα προφυλάξεως από τη διασπορά του COVID-19.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης δήλωσε σχετικά:

«Είχαμε την χαρά σήμερα να μεταβούμε στο ΟΑΚΑ, μαζί με τον φίλο μου Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για να δούμε την καταπληκτική προσπάθειά αιμοδοσίας που οργανώνεται από το Υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, το ΑΣΑΕΔ, το ΥΠΕΘΑ και το «Ζήσε Αθλητικά», προσελκύοντας πάρα πολλούς αθλητές που υπηρετούν τη θητεία τους στις Ένοπλες Δυνάμεις μεταξύ αυτών και διακεκριμένοι Ολυμπιονίκες που είναι στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να δώσουν το αίμα τους σε αυτή την καταπληκτική, κοινωνική πρωτοβουλία που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αυτές τις μέρες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, στους αθλητές, στους στρατεύσιμους, στα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που προσήλθαν σε αυτήν την κίνηση της αιμοδοσίας.

Καλές γιορτές υγεία χαρά και ευτυχία σε όλους».