Σε Μονάδες των Ένοπλων Δυνάμεων στη Λήμνο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος [φωτογραφίες]

Ενόψει των Χριστουγέννων ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε την 130 Σμηναρχία Μάχης, τον Ναυτικό Σταθμό Λήμνου, την Κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού (Κ/Φ «ΝΑΥΜΑΧΟΣ») και το Επισκοπικό Μέγαρο

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, επισκέφθηκε, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λήμνο.

Ο Υπουργός μετέβη στην 130 Σμηναρχία Μάχης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό, Κωνσταντίνο Φλώρο, όπου επισκέφθηκε τα Αεροσκάφη Επιφυλακής (Readiness), ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και αντάλλαξε ευχές με τα πληρώματα και τους τεχνικούς των Αεροσκαφών.

Ακολούθως επισκέφθηκε τον Ναυτικό Σταθμό Λήμνου, όπου δέχθηκε ευχές από τα παιδιά του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παίδων, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στη συνέχεια μετέβη οδικώς στην Κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού (Κ/Φ «ΝΑΥΜΑΧΟΣ») που εκτελεί χρέη πλοίου «φυλακής σκοπούντος» στο Βόρειο Αιγαίο, όπου αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα.

Ακολούθως, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε το Επισκοπικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο Γ’.

Μέτα το πέρας της επίσκεψής του στην 290 Μ/Κ ΤΠ, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την ακριτική Λήμνο, όπου σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ όλες τις Μονάδες του νησιού, του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία κυρίως, αγάπη, προκοπή και ειρήνη. Και φυσικά σε όλες και σε όλους,  επιτυχία όσον αφορά την εκπλήρωση προσωπικών και συλλογικών στόχων. Χρόνια πολλά».