Μακάριος Λαζαρίδης: Δύο παρεμβάσεις στο λιμάνι της Καβάλας, τον «φάρο» ανάπτυξής της

Δύο προτάσεις του βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία προς τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Ο.Λ.Κ. Α.Ε., Άννα Θυσιάδου οι οποίες θα δώσουν στο «Απόστολος Παύλος» μια πιο.... φωτεινή εικόνα

Δύο νέες παρεμβάσεις στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» οι οποίες θα του προσδώσουν μια άλλη, πιο… φωτεινή εικόνα.

Η πρώτη αφορά την τοποθέτηση νέου φωτισμού στην αίθουσα αναμονής των επιβατών [δείτε εδώ φωτογραφίες] και η δεύτερη τη φωταγώγηση των πλωτών εξεδρών του, εντός του νέου έτους.

Τη σχετική πρωτοβουλία έλαβε ο βουλευτής Καβάλας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης, προτείνοντας τις δύο παρεμβάσεις στη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Ο.Λ.Κ. Α.Ε., Άννα Θυσιάδου, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά.

Ο κ. Λαζαρίδης, σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή, έκανε την εξής δήλωση:

«Το λιμάνι της Καβάλας αποτελεί έναν από τους κύριους φάρους ανάπτυξής της εδώ και αιώνες. O διαρκής εκσυγχρονισμός του αντανακλά και το μέλλον της περιοχής. Ένα λειτουργικό λιμάνι υποδηλώνει μια λειτουργική και παράλληλα σύγχρονη πόλη, η οποία ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Ο νέος φωτισμός της αίθουσας αναμονής του Επιβατικού Λιμένα “Απόστολος Παύλος” και η φωταγώγηση των πλωτών εξεδρών προσδίδουν μια άλλη εικόνα συνολικά στο λιμάνι, αλλά και στην ίδια την πόλη, μια εικόνα γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον της Καβάλας, αρχής γενομένης από ένα πιο φωτεινό 2021. Ευχαριστώ θερμά την κυρία Θυσιάδου για την αποτελεσματική συνεργασία που έχουμε. Η υλοποίηση του σχεδίου για την Καβάλα που ονειρευόμαστε συνεχίζεται».