Μακάριος: Λύθηκε το τεχνικό πρόβλημα για το επίδομα ξυλείας σε Νικήσιανη-Παλαιοχώρι

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησε άμεσα με τη Διευθύντρια Φορολογικής Διοίκησης της ΑΑΔΕ

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης γνωστοποιεί ότι το πρόβλημα που είχε προκύψει σε περισσότερες από 200 οικογένειες σε Νικήσιανη και Παλαιοχώρι με το επίδομα ξυλείας επιλύθηκε.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, το επίδομα ξυλείας που για πρώτη φορά φρόντισαν η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να καταβληθεί στους πολίτες, κινδύνευε να χαθεί, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ από το κλείσιμο των τοπικών ΕΛΤΑ και την επακόλουθη αλλαγή στον Ταχυδρομικό Κώδικα!

Ο κ. Λαζαρίδης επικοινώνησε άμεσα με τη Διευθύντρια Φορολογικής Διοίκησης της ΑΑΔΕ, κυρία Ηλιοπούλου, η οποία κατάλαβε το σοβαρό και συνάμα δίκαιο αίτημα και πολύ γρήγορα λύθηκε το πρόβλημα. Πλέον, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, «το σύστημα από την Παρασκευή το βράδυ, παρέχει τη δυνατότητα οι συμπολίτες μας από αυτά τα δύο χωριά να μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το επίδομα», δεδομένου ότι η διαδικασία ολοκληρώνεται σήμερα και εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την κρατική λειτουργό.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να είσαι χρήσιμος στους πολίτες», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Λαζαρίδης.