Μακάριος Λαζαρίδης: Βόλτα στην αγορά της Ελευθερούπολης

Την αγωνία και των προβληματισμό εργαζόμενων, καταναλωτών και επιχειρηματιών για την πορεία της πανδημίας εισέπραξε ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ

Με εργαζόμενους, καταναλωτές και επιχειρηματίες, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας,  Μακάριος Λαζαρίδης, περπατώντας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στην αγορά της Ελευθερούπολης.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν, ως αναμενόταν, η πανδημία και οι συνέπειές της, ειδικά σε σχέση με την οικονομική δραστηριότητα και το λιανεμπόριο.

Ο κ. Λαζαρίδης έγινε – για μια ακόμη φορά – δέκτης της αγωνίας και των προβληματισμών των πολιτών και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα και την επόμενη μέρα του τόπου.

Παράλληλα, διαπίστωσε με ικανοποίηση την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων απ’ όλους, κάτι που αποτυπώνεται και στο μικρό επιδημιολογικό φορτίο της ΠΕ Καβάλας, όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ.

Η γενική εικόνα που αποκόμισε ο κ. Λαζαρίδης ήταν θετική για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο εμπιστεύεται η ευρεία πλειοψηφία των πολιτών, ενώ υπενθύμισε τη δέσμη μέτρων τα οποία έχουν ληφθεί και συνεχίζουν να λαμβάνονται από την Πολιτεία για τη στήριξη των εργαζομένων, των επιχειρήσεων, των ανέργων, των αγροτών και των νοικοκυριών.